Gyárköltöztetés

Gyárköltöztetés – segítünk!

Hatalmas feladat egy egész gyárat a belső berendezéssel, gépekkel, műszerekkel és minden egyéb felszereléssel együtt elmozdítani, majd egy másik helyen újra felépíteni az egészet. Ilyen és ehhez hasonló problémák esetén megfelelő szaktudással és tapasztalattal rendelkező szakemberekre van szükség.

Nem lehet könnyű olyan céget találni, amely akár több száz kilométerrel odébb is képes teljes körűen vállalni a gyárköltöztetést, és azzal járó összes feladatot.  Az Ipartechnika Menedzser Kft. azonban képes levenni válláról az ezzel járó terheket.

Miért érdemes minket választani?

Az Ipartechnika Menedzser Kft. egyik fő profilja a gyárköltöztetés, amit immár tizenöt éve professzionális minőségben végzünk az ország egész területén. Magasan képzett, több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink képesek elvégezni a gyárköltöztetéssel járó összes feladatot. A teljes belső berendezésen kívül a gépeket, a műszereket, és az összes egyéb felszerelést is biztonságosan költöztetjük az új helyiségbe – legyen az akár több száz kilométer távolságra az előző helyszíntől.

Célunk, hogy megrendelőink igényeit és műszaki elképzeléseit szakszerűen, a lehető legjobb tudásunk szerint teljesítsük. Legyen szó akár kisebb, akár nagyobb gyárakról, profi szakembereink számára egyik sem okoz problémát. Minden esetben dokumentált, kiváló minőségű munkát nyújtunk ügyfeleinknek.

A teljes körű, általános munkáltatói és szolgáltatói felelősségbiztosításon kívül rendelkezünk szerelési és építésbiztosítással is az ország egyik vezető biztosító társaságánál. Kiemelten fontosnak tartjuk ugyanis, hogy megrendelőink biztonságban tudják vagyontárgyaikat, és a gyárban lévő nagy értékkel bíró felszereléseket.

Ezen felül elsődleges célunk, hogy minden ügyfelünk elégedett legyen az általunk kínált szolgáltatással. Ennek érdekében kizárólag profi, tapasztalt szakemberekkel dolgozunk, akik már több száz alkalommal vettek részt gyárköltöztetéssel kapcsolatos feladatokban. Vevőközpontú filozófiánknak köszönhetően minden kérdésére választ kap, hiszen az egységes vezetés, a team vezetők és a régóta együtt dolgozó kollégák minden esetben arra törekednek, hogy megrendelőink maximálisan elégedettek legyenek az általunk végzett munkával.

Gyárköltöztetés – bízza ránk!

A gyárköltöztetés semmiképpen sem mindennapi tevékenység. Az embert és technikát próbára tévő feladatok megkövetelik, hogy egy megbízható, több éves tapasztalattal bíró céget válasszunk. Az Ipartechnika Menedzser Kft. leveszi válláról a gyárköltöztetés terheit! Szakembereink minden kérdésére legjobb tudásuk szerint válaszolnak, így biztos lehet benne, hogy igényeinek megfelelő, kiváló minőségű munkát végzünk. Hívjon minket bizalommal!