Géptelepítés

Professzionális géptelepítés

Az Ipartechnika Menedzser Kft. fő profilja a telepítési projektek teljes körű lebonyolítása. Professzionális megoldást kínálunk megrendelőinknek, legyen szó akár gyár és géptelepítésről, valamint gyártósorok teljes körű áttelepítéséről az ország egész területén, akár külföldről is.

Géptelepítés – miért érdemes minket választani?

Cégünk több éves tapasztalattal rendelkezik a géptelepítés területén. Magasan képzett gépszerelőink, minősített hegesztőink képesek bármilyen gyártósor, vagy gépüzem kisebb vagy nagyobb módosítását, átalakítását, vagy akár teljes körű áttelepítését professzionális szinten elvégezni.

 

Megrendelőink tapasztalatai alapján, az évek során a géptelepítés szolgáltatások terén a hazai piac egyik meghatározó szereplőivé váltunk.

Számunkra a legfontosabb, hogy ügyfeleink igényeinek megfelelően, kiváló minőségben végezzük a géptelepítést. Partnereink elképzeléseit minden esetben gyorsan és szakszerűen valósítjuk meg. Mi nem teszünk különbséget a kis és nagy cégek között, minden megrendelőnket szívesen fogadjuk, és szakembereink bármilyen kérdésre a legjobb tudásuk szerint válaszolnak.

Géptelepítés – ne bízza a véletlenre!

Cégünk immár tizenöt éve profi módon, jó technikai alapokon, és kiváló minőségben kínálja a géptelepítés szolgáltatásunkat. A teljes körű telepítési munkát a kiviteli szerződés alapján végezzük. Munkánkat kivétel nélkül mindig dokumentáljuk. Nagy tapasztalattal rendelkező, profi szakembereink pedig nemcsak értik, de minden esetben be is tartják a vevőközpontú filozófiánkat. Elsődleges célunknak tartjuk, hogy az összes ügyfelünk meg legyen elégedve az általunk végzett munkával.

Kiemelt figyelmet fordítunk megrendelőink meglévő vagyontárgyaira és tevékenységünk biztosítására egyaránt. Vállalkozásunk rendelkezik szerelési és építésbiztosítással az ország egyik vezető biztosító társaságánál. Ezen felül a teljes körű (Európa területi hatályú) általános munkáltatói és szolgáltatói felelősségbiztosítás is garantálja partnereink számára a professzionális, kiváló minőségű munkát. A magas minőség és a munkafolyamatok biztosítása érdekében cégünknél bevezetésre került az ISO 9001/2015, valamint az ISO 14001/2015 minőségirányítási rendszer.

Levesszük válláról a géptelepítés terheit!

A géptelepítés során gyakran gondot jelentenek a felmerülő problémák, ezért érdemes egy igazán profi céget megbízni a feladattal. Az Ipartechnika Menedzser Kft. a megrendelői igényeket szem előtt tartva látja el az ipartechnikai menedzselési, géptelepítési és a felmerülő karbantartási munkálatokat.

Amennyiben kérdése merült fel géptelepítés szolgáltatásunkkal kapcsolatban, hívjon minket bizalommal!