Villanymotor tekercselés

Villanymotor tekercselés profi módon

A meghibásodott elektromos berendezések, például a villanymotorok rendkívül veszélyesek lehetnek.

Amennyiben problémát észlel az ilyen berendezések használata közben, érdemes azonnal profi szakembereket felkeresni, akik gyorsan, megfelelő minőségben végzik el a rájuk bízott feladatokat. Ilyen esetben segít cégünk.

Villanymotor tekercselés – válasszon minket!

Az Ipartechnika Menedzser Kft. tizenöt éves tapasztalattal rendelkezik villanymotor tekercselés terén. Az évek során a hazai piac meghatározó szereplőivé váltunk, a több száz elégedett megrendelőnknek köszönhetően.

Szakembereink rendelkeznek a szükséges végzettséggel és tudással, valamint több évtizedes tapasztalattal. A javítások során csak kiváló minőségű anyagokat használunk.

Soha nem teszünk különbséget a kis és nagy cégek között, minden ügyfelünknek garantáltan a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtjuk. Elsődleges célunk ugyanis, hogy mindig az ügyfél igényei szerint, valamint gyorsan, határidőn belül és hatékonyan végezzük el a ránk bízott feladatokat.

Fontosnak tartjuk, hogy a javítás során vigyázzunk ügyfeleink meglévő vagyontárgyainak biztonságára.

Helyszíni hibafeltárással, felújítással és igény szerinti teljes körű szolgáltatással végezzük az alábbi berendezések tekercselését, felújítását, és javítását:

  • induktorok
  • transzformátorok
  • elektromos kuplungok és elektromágneses tekercsek
  • mágnes-asztalok és emelőmágnesek
  • egyenáramú és váltakozó áramú forgógépek
  • illesztő transzformátorok
  • forgó alkatrészek, tengelyek dinamikus kiegyensúlyozása

A Magyarországon működő multinacionális nagyvállalatok többségénél esetenként, vagy rendszeresen végzünk ilyen jellegű munkát. Eddig ügyfeleink minden esetben maximálisan meg voltak elégedve az általunk nyújtott szolgáltatásokkal.

Professzionális villanymotor tekercselés

Teljes körű villanymotor tekercselés és javítás szolgáltatásunk az ország egész területén, rendkívül kedvező áron elérhető. Cégünk teljes körű biztosításokkal rendelkezik, ezzel is garantálva a kiváló minőséget. Többek között bevezetésre került az ISO 9001/2015 és az ISO 14001/2015 minőségirányítási rendszer, amely biztosítja az ügyfeleink számára nyújtott professzionális szolgáltatást.

Technológiai, technikai, és humán erőforrás fejlesztési tevékenységünk lényege, hogy megrendelőink számára minden esetben az általuk kívánt minőséget biztosítsuk.

Amennyiben kérdése van villanymotor tekercselés szolgáltatásunkkal kapcsolatban, hívjon minket bizalommal! A legmagasabb szaktudással és nagy tapasztalattal rendelkező kollégáink készségesen válaszolnak minden kérdésükre, és segítenek bármilyen fennálló probléma esetén.