Villanymotor javítás

Villanymotor javítás – bízza profi szakemberekre!

Egy meghibásodott villanymotor, vagy elektromos berendezés sok esetben okozhat kellemetlenségeket.

Érdemes profi szakembereket megbízni az ilyen és ehhez hasonló problémák megoldására, hiszen fontos, hogy az ilyen típusú berendezések tartósan és biztonságosan álljanak a rendelkezésünkre. Ilyen helyzetben segít az Ipartechnika Menedzser Kft.

Villanymotor javítás – válasszon minket!

A jó technikai alapoknak, és profi szakembereknek köszönhetően az évek során a hazai piac meghatározó szereplőjévé váltunk a villanymotor javítás terén.

Cégünk tizenöt éves szakmai múlttal, jól felszerelt műhelyben vállalja a villanymotor javítással kapcsolatos feladatokat. Kizárólag profi, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel, rövid határidővel és kiváló minőségben javítunk villanymotorokat és egyéb elektromos berendezéseket. A javítás során minden esetben profi, minőségi anyagok kerülnek felhasználásra.

Célunk, hogy megrendelőink elégedettek legyenek az általunk nyújtott szolgáltatással. Éppen ezért minden megkeresésre gyorsan reagálunk, és korrekt, szakszerű választ nyújtunk minden felmerülő kérdéssel kapcsolatban.

Kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink vagyontárgyaira, és tevékenységünk biztosítására egyaránt. Ennek érdekében az általános, munkáltatói és szolgáltatói felelősségbiztosításon kívül szerelési és építésbiztosítással is rendelkezünk – kiemelkedő kártérítési limitekkel. A munkafolyamatok biztosítása érdekében cégünknél bevezetésre került az ISO 9001/2015 és az ISO 14001/2015 minőségirányítási rendszer is.

Cégünk vállalja az alábbi berendezések teljes körű javítását:
  • egyenáramú és váltakozó áramú forgógépek 1 KW-tól 300 KW-ig
  • transzformátorok 5 KVA-ig
  • induktorok
  • mágnes-asztalok
  • emelőmágnesek
  • elektromágneses tekercsek
  • elektromos kuplungok
  • forgó alkatrészek, és tengelyek dinamikus kiegyensúlyozása 10 kg 350 kg súlyhatár között 850 mm-es átmérőig
  • illesztő transzformátorok

Villanymotor javítás – ne bízza a véletlenre!

Igény szerint teljes körű szolgáltatással, szerződéses alapon, helyszíni hibafeltárással, és felújítással együtt vállaljuk a villanymotor javítással járó feladatokat. Cégünk immár tizenöt éve kiváló minőségben végez villanymotor javítást. Kizárólag profi, több éves tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozunk, és minden esetben jó minőségű anyagokat használunk.

Számunkra a legfontosabb, hogy megrendelőink mindig meg legyenek elégedve az általunk kínált szolgáltatásokkal – ennek érdekében mindent megteszünk. Kollégáink ismerik és betartják vevőközpontú filozófiánkat, ezáltal készséggel, legjobb tudásuk szerint válaszolnak meg minden felmerülő kérdést villanymotor javítás szolgáltatásunkkal kapcsolatban. Keressen minket bizalommal!

Szükség esetén vállaljuk a le és felszerelést, a motorok mechanikus beállítását lézer készülékekkel végezzük.