Gépkarbantartás

Profi gépkarbantartás

Az ipari termeléssel foglalkozó vállalatoknak szüksége van profi gépekre ahhoz, hogy megfelelő minőségben és mennyiségben tudják előállítani a cég által kínált termékeket.

Ahhoz, hogy ez hatékonyan működjön, elengedhetetlen hogy az összes gép hibátlanul, és a lehető legjobb állapotban működjön.

Akár a legkisebb hiba is nagy gondokat tud okozni – előfordulhat, hogy kisebb vagy nagyobb meghibásodás esetén selejtes termékek keletkeznek.

Ez pedig hatalmas károkat tud okozni az adott cégnek. Éppen ezért fontos a gépek rendszeres karbantartása, amely nem könnyű feladat.

Ismernünk kell többek között a gépek felépítését és működését, tehát speciális szaktudást igényel. Ennek hiányában sajnos általában a probléma megoldása helyett csak még inkább súlyosbítunk a helyzeten. Ennek érdekében fontos, hogy megfelelő céget válasszunk.

Gépkarbantartás a legjobb minőségben

Az Ipartechnika Menedzser Kft. kizárólag a legmagasabb szaktudással és több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakemberekkel dolgozik együtt. Naprakész tudásukat a folyamatos képzések biztosítják. Minden problémát szakszerűen, a legjobb tudásuknak megfelelően oldanak meg.

A gépkarbantartás és javítás során mindig a legjobb minőségű anyagokat használjuk, ezzel is biztosítva a kiváló munkát, és ügyfeleink elégedettségét. Igyekszünk folyamatosan fejlődni az általunk használt anyagok, és technológiák tekintetében egyaránt.

Cégünk elsődleges célja, hogy levegye partnereink válláról a gépkarbantartás terheit. Megrendelőink igényeit és műszaki elképzeléseit minden esetben legjobb tudásunk szerint, szakszerűen teljesítjük. Mindig gyors, dokumentált, valamint a technikai és technológiai igényeknek megfelelő munkát végzünk.

Cégünk rendelkezik szerelési és építésbiztosítással, valamint általános munkáltatói és szolgáltatói felelősségbiztosítással egyaránt, kiemelkedő kártérítési limitekkel. Ügyfeleink teljes biztonsága és maximális elégedettsége érdekében bevezetésre került az ISO 9001/2015 és az ISO 14001/2015 minőségirányítási rendszer.

Teljes körű gépkarbantartás

Az Ipartechnika Menedzser Kft. immár tizenöt éve nyújtja a teljes körű gépkarbantartás szolgáltatást. A magasan képzett szakemberek, a megbízható alvállalkozóink, a használt anyagok kiváló minősége, valamint a hatalmas tapasztalat biztosítja minden ügyfelünk megelégedését. Ha igazán profi szakemberekre van szüksége, keressen minket bizalommal! Kollégáink a legjobb tudásuk szerint segítenek bármilyen probléma esetén.